• ΠΑΦΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΦΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ Αξιώσεις

8247
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/9960-1458083097.jpg
ΠΑΦΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: Σκουφά 11, Κολωνάκι 106 73, Αττικής
Τηλέφωνο: 2103610770
Κινητό: 6932853030
Email: pafilis@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

ΠΑΦΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ
ΔΙΠΛΩΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΜΒΡΥΟΥ KINGS COLLEGE HOSPITAL HBRC-FMF
DOCTORATE OF MEDICINE UNIVERSITY OF LIVERPOOL
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Ο Ιωάννης Παφίλης σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Μετά την αποφοίτησή του ασχολήθηκε με την έρευνα και αναγορεύτηκε Διδάκτορας (PhD) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Λίβερπουλ και του Μπέρμινχαμ της Αγγλίας καθώς και στην Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» της Αθήνας. Για το κλινικό και επιστημονικό του έργο στην κλινική πρόωρου τοκετού και καθ’ έξιν αποβολών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Liverpool Women’s Hospital του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Doctorate of Medicine από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου του Λίβερπουλ. Μετά τη λήψη του τίτλου της ειδικότητας εξειδικεύτηκε για δύο χρόνια στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής στο Royal Free Hospital του Λονδίνου. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε για άλλα δύο χρόνια στον τομέα της Ιατρικής Εμβρύου στο Kings College Hospital του Λονδίνου που αποτελεί διεθνές κέντρο παραπομπής περιστατικών. Στο ίδιο νοσοκομείο εκπαιδεύτηκε στο υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου από την Καθηγήτρια Παιδοκαρδιολογίας Prof Allan.


Η ιατρική εμβρύου (Fetal Medicine) είναι κλάδος της ιατρικής που περιλαμβάνει την εξέταση και την αξιολόγηση της κατάστασης του εμβρύου, καθώς και τη διάγνωση και θεραπεία των εμβρυϊκών ασθενειών και ανωμαλιών. Είναι μια σχετικά νέα εξειδίκευση που αναπτύχθηκε ιδιαίτερα από την αρχή της δεκαετίας του ’90 και μετά, όταν εισήχθη η αυχενική διαφάνεια από τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη. Η ιατρική εμβρύου μπορεί αυθαίρετα να διαιρεθεί σε δύο κλάδους: στην προγεννητική διάγνωση και στη θεραπεία του εμβρύου. Η θεραπεία του εμβρύου περιλαμβάνει τη χορήγηση της κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής και τη χειρουργική αντιμετώπιση ανωμαλιών του εμβρύου (ενδομήτρια χειρουργεία). Η προγεννητική διάγνωση επιτυγχάνεται με επεμβατικές μεθόδους, όπως είναι για παράδειγμα η βιοψία τροφοβλάστης, η αμνιοπαρακέντηση, η εμβρυοσκόπηση και με μη επεμβατικές, όπως είναι η μαγνητική τομογραφία του εμβρύου. Η πιο συχνή όμως μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την προγεννητική διάγνωση είναι ο υπερηχογραφικός έλεγχος του εμβρύου.
Πιστοποιημένος ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.


 


ΙΑΤΡΕΙΟ
Σκουφά 11, 3ος όροφος, Αθήνα - Κολωνάκι, 10673, ΑΤΤΙΚΗΣ


 


ΙΑΤΡΕΙΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2103610770
ΚΙΝΗΤΟ 6932853030
EMAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Οδηγίες χάρτη
2.png1.png1.png2.png4.png8.png9.png
Today1730
Yesterday2082
This week14947
This month19669
Total2112489

Visitor Info

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.