ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΛΑΡΙΣΑ - ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

121
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3384/iatros-logo-1465457644.jpg
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΛΑΡΙΣΑ - ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Διεύθυνση: 8ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Αθηνών, Λάρισα 41500, Λαρίσης
Τηλέφωνο: 6937125124
Κινητό: 6937125124,6971832002
Email: kdafop@yahoo.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

 

Ο Κ. Νταφόπουλος είναι Αν. Καθ. Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Παν. Θεσσαλίας. Διδάσκει στους φοιτητές Ιατρικής του 5ου και 6ου έτους της Ιατρικής Σχολής και σε 4 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλίας. Έχει μετεκπαιδευτεί στην Ιατρική της Αναπαραγωγής, την Εξωσωματική Γονιμοποίηση και στη Λαπαροσκοπική και Υστεροσκοπική Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο του Luebeck Γερμανίας, όπου ανέπτυξε σημαντικές κλινικές και ερευνητικές συνεργασίες με Καθηγητές διεθνούς φήμης.
Κλινικό έργο:
Έχει τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας (πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας, ενδομήτρια σπερματέγχυση) και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Κάθε έτος διενεργεί περισσότερους από 350 κύκλους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (εξωσωματική γονιμοποίηση κυρίως) με ποσοστά επιτυχίας καλύτερα από το μέσο όρο των ευρωπαϊκών δεδομένων. Αντιμετωπίζει με επιτυχία περιπτώσεις αυτομάτων αποβολών (καθ’έξιν εκτρώσεις). Παρέχει τη δυνατότητα διατήρησης της γονιμότητας και επίτευξης κύησης σε γυναίκες πριν και μετά τη θεραπεία από καρκίνο. Έχει τεράστια εμπειρία στη Λαπαροσκοπική και στην Υστεροσκοπική χειρουργική, αντιμετωπίζοντας κύστεις και όγκους ωοθηκών, ινομυώματα, ενδομητρίωση, συμφύσεις, διαφράγματα μήτρας κ.λπ.

 

Έχει μεγάλη εμπειρία στον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή.
Αντιμετωπίζει με επιτυχία και ασφάλεια σοβαρά περιστατικά τα οποία αδυνατούν να αντιμετωπισθούν σε άλλα κέντρα και παραπέμπονται από την περιοχή της Θεσσαλίας καθώς και άλλες περιοχές.
Αντιμετωπίζει περιστατικά γυναικολογικής ουρολογίας, όπως χαλάρωσης του πυελικού εδάφους, προπτώσεων μήτρας και ακράτειας ούρων. Ειδικά για τα περιστατικά ακράτειας έχει εκπαιδευτεί στη Liege (Βέλγιο) και στο Clemont-Ferrand (Γαλλία).
Αντιμετωπίζει ογκολογικά περιστατικά (καρκίνους μήτρας, ωοθηκών κ.λπ.) πραγματοποιώντας ογκολογικές επεμβάσεις με λεμφαδενικούς καθαρισμούς και σταδιοποιήσεις.
Αντιμετωπίζει περιστατικά όπως διαταραχές του κύκλου, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, υπερτρίχωση, υπερπρολακτιναιμία, πρόωρη εμμηνόπαυση και τα ιδιαίτερα προβλήματα της εμμηνόπαυσης.
Παρέχει ασφαλή και επιτυχή δυνατότητα αντισυλληπτικών μεθόδων. Έχει συγγράψει περισσότερες από 90 επιστημονικές εργασίες σε ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά και σε 10 ξενόγλωσσα βιβλία.
Έχει παρουσιάσει 100 μελέτες του σε Διεθνή συνέδρια. Έχει δώσει επιστημονικές ομιλίες σε 11 Διεθνή Ιατρικά συνέδρια (πχ. Γλασκώβη, Πεκίνο) καθώς και σε 40 συνέδρια στην Ελλάδα.
Για τις ερευνητικές του μελέτες έχει λάβει 4 βραβεία.

 

ΙΑΤΡΕΙΟ
8ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Αθηνών, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ. 6937125124, 6971832002
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Οδηγίες χάρτη
5.png2.png2.png3.png2.png7.png
Today48
Yesterday1603
This week48
This month29886
Total522327

Visitor Info

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Publish modules to the "offcanvs" position.