ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΒΑΛΑ

856
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2095/KAMPERIDHS_BASILEIOS_2510222400_KARDIOLOGOS_KAVALA1-1678106576.jpg
ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΒΑΛΑ
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 6, Καβάλα 654 03, Καβάλας
Τηλέφωνο: 2510222400
Κινητό: 6932623300
Email: vkamperidis@outlook.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ - ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ MD, MSc, PhD
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

 

Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος ενηλίκων και παίδων.

 

Υπερηχοκαρδιογράφημα διαθωρακικό, τεστ κόπωσης με ηλεκτροκαρδιογραφική παρακολούθηση, τεστ κόπωσης με ταυτόχρονο υπερηχοκαρδιογράφημα, 24ωρη καταγραφή καρδιακού ρυθμού, 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης, διοισοφάγειο, υπερηχοκαρδιογράφημα, αναίμακτη αξονική στεφανιογραφία.

 

Σύντομο Βιογραφικό

 

O ιατρός Βασίλειος Καμπερίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Αποφοίτησε με Άριστα από το 3ο Λύκειο Καβάλας το 1994. Το ίδιο έτος εισήχθει στην Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2000 με λίαν καλώς.

 

Πραγματοποίησε την Υπηρεσία Υπαίθρου (αγροτικό) στο περιφεριακό ιατρείο Κρηνίδων Καβάλας το 2001. Ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 2003. Ακολούθως, το 2004, ασκήθηκε στην Παθολογία για 2 έτη στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 

Στη συνέχεια, το 2006, μετέβει στο Λονδίνο όπου φοίτησε στο Imperial College London και ολοκλήρωσε με Άριστα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc) στην υπερηχοκαρδιογραφία υπό την επίβλεψη του Professor P. Nihoyannopoulos. Στον 1.5 χρόνο στο Hammersmith Hospital του Λονδίνου, εκπαιδεύτηκε στη διαθωρακική, διοισοφάγειο και δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία. To 2007 έλαβε το Ευρωπαϊκό δίπλωμα στη Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία από την Ευρωπαική Καρδιολογική Εταιρεία.

 

Το 2008 ξεκίνησε την άσκησή του στην Καρδιολογία ως ειδικευόμενος ιατρός στην Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του υπό την επίβλεψη του Καθηγητού Χ. Καρβούνη, πέτυχε στις εξετάσεις και έλαβε τα Ευρωπαϊκά Διπλώματα της Διοισοφαγείου Υπερηχοκαρδιογραφίας και της Υπερηχοκαρδιογραφίας Συγγενών Καρδιοπαθειών. Στα πλαίσια της ειδικότητάς του μετέβει στο Royal Brompton Hospital του Λονδίνου, όπου εκπαιδεύτηκε υπό την επίβλεψη του Professor R. Senior, στη δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία (stress echo κόπωσης και φαρμακευτικό) και στην υπερηχοκαρδογραφία συγγενών καρδιοπαθειών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Καρδιολογίας το 2012 και το ίδιο έτος έλαβε κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο ειδικότητας Καρδιολογίας.

 

Τον Ιανουάριο του 2013 μετέβει στο Leiden University Medical Centre της Ολλανδίας με υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία και από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για μετεκπαίδευση στην απεικόνιση της καρδιάς υπό την επίβλεψη του Professor J. J. Bax. Εκεί μετεκπαιδεύτηκε στις νέες τεχνικές και εφαρμογές της υπερηχοκαρδιογραφίας (τρισδιάστατη απεικόνιση, απεικόνιση παραμόρφωσης, απεικόνιση για αντιμετώπιση δομικών βλαβών της καρδιάς – TAVI, MitraClip, LAA closure) και στην αξονική τομογραφία καρδιάς (αξονική στεφανιογραφία). Κατά την παραμονή του εκεί ανέπτυξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως πάνω σε παθήσεις των βαλβίδων της καρδιάς, συνέγραψε πολλά άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον διεθνή ιατρικό τύπο και παρουσίσε τα αποτελέσματα της έρευνάς του σε διεθνή καρδιολογικά συνέδρια στην Ευρώπη και την Αμερική.

 

Το 2014 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Άριστα, για την διδακτορική διατριβή που εκπόνησε στην Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με θέμα τη διαδερμική αντιμετώπιση της στένωσης της αορτικής βαλβίδας. Έκτοτε παραμένει επιστημονικός συνεργάτης της ανωτέρο Κλινικής.

 

Ο ιατρός συνεχίζει τη συνεργασία του με το Leiden University Medical Centre της Ολλανδίας όπου μεταβαίνει τακτικά, με στόχο την ενημέρωσή του στα νεότερα καρδιολογικά δεδομένα και την ολοκλήρωση της δεύτερης διδακτορικής διατριβής που εκπονεί εκεί με θέμα τη διάγνωση και διαδερμική αντιμετώπιση των παθήσεων της αορτικής και μιτροειδούς βαλβίδας.

 

 ΙΑΤΡΕΙΟ
Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 6, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2510222400
ΚΙΝ.  6932623300
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οδηγίες χάρτη
2.png4.png4.png1.png7.png0.png6.png
Today1940
Yesterday2153
This week13232
This month43923
Total2441706

Visitor Info

Κυριακή, 26 Μαϊος 2024

Publish modules to the "offcanvs" position.