ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΛΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

1528
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/MELKOS1 001-1423158386.jpg
ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΛΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Διεύθυνση: Ευαγγελισμός Θεοτόκου 29, Εύοσμος 562 24, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310558395
Κινητό: 6978643685
Email: melkos@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Δρ. Med. DEnt. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Β. ΜΕΛΚΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ HUMBOLDT - CHARITE, ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΕΠΙΣΤΗΜ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ RWTH AACHEN
ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

 

Ο Ειδικός Ορθοδοντικός Δρ. Αριστείδης Β. Μέλκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο Θεσ/νίκης, όπου και κατοικεί έως και σήμερα.

Εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης απ΄όπου αποφοίτησε το 1998 με το βαθμό «Λίαν Καλώς»

Το χρονικό διάστημα 1999-2003 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος στην Κλινική Κρανιοπροσωπικών Ανωμαλιών, Στοματικής, Γναθοπροσωπικής, Πλαστικής και Ρομποτικής Χειρουργικής και στην Κλινική Χειρουργικής Στόματος και Οδοντιατρικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Humboldt-Charité του Βερολίνου.

Στο ίδιο Πανεπιστήμιο εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή και αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Οδοντιατρικής το έτος 2002.

Μετά από επιτυχία στις προβλεπόμενες εξετάσεις ειδικότητας από το κρατίδιο του Βερολίνου απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Στοματοχειρουργού το έτος 2002.

Το ίδιο έτος παρακολούθησε το βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, ενώ το χρονικό διάστημα 2003-2006 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος στο Τμήμα Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης, όπου απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα της Ειδίκευσης στην Ορθοδοντική .

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Ειδικού Ορθοδοντικού στις αρχές του 2007.

Από τον Οκτώβριο του 2012 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο RWTH του Aachen, ενώ το 2013 ήταν επιστημονικός επισκέπτης στο Κρανιοπροσωπικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

Έχει εξειδικευτεί περαιτέρω στην εφαρμογή «Αόρατων Τεχνικών» στην Ορθοδοντική και πιο συγκεκριμένα στη χρήση γλωσσικών-εσωτερικών αγκυλίων (lingual orthodontic braces) και διαφανών ναρθήκων CAD-CAM τεχνολογίας Invisalign.

Επίσης, έχει διατελέσει κλινικός συνεργάτης στις ορθοδοντικές κλινικές Sanadent/Rotterdam, Phoenix/London και Chadwell Heath/Essex.

Λαμβάνει ενεργά μέρος σε τακτά χρονικά διαστήματα σε συνέδρια και σεμινάρια της ειδικότητάς του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας περισσότερες από 100 συμμετοχές σε αυτά.

Διατηρεί εξειδικευμένα Ορθοδοντικά Ιατρεία στον Εύοσμο και στην Άνω Τούμπα Θεσ/νίκης και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσ/νίκης και των κάτωθι επιστημονικών εταιριών:

Ορθοδοντική Εταιρία Ελλάδος (γεν. Γραμμ.)
Ορθοδοντική Εταιρία Βορείου Ελλάδος (τ. μέλος ΔΣ)
European Orthodontic Society
World Federation of Orthodontists

 

Στο ιατρείο μας παρέχονται αποκλειστικά και μόνο ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά και σε ενήλικες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης ορθοδοντικής και πιο συγκεκριμένα:

Ορθοδοντική θεραπεία με αισθητικές – “μη ορατές τεχνικές” (κεραμικά-διάφανα σιδεράκια και γλωσσικά – εσωτερικά σιδεράκια, διαφανείς νάρθηκες CAD-CAM τεχνολογίας Invisalign)
• Γναθοπροσωπική ορθοπεδική και θεραπείες πρόληψης σε παιδιά για την ελαχιστοποίηση/αποφυγή μελλοντικών σοβαρότερων συγκλεισιακών ανωμαλιών
• Ορθοδοντική προετοιμασία ενηλίκων (διευθέτηση δοντιών) για προσθετικές αποκαταστάσεις ή αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα
• Συνδυασμό ορθοδοντικής και στοματογναθοπροσωπικής χειρουργικής για την αντιμετώπιση σοβαρών σκελετικών ανωμαλιών και κρανιοπροσωπικών συνδρόμων
• Θεραπεία σε ασθενείς με δυσλειτουργία της κροταφογναθικής διάρθρωσης
• Θεραπεία σε ασθενείς με αποφρακτική άπνοια ύπνου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ευαγγελισμού της Θεοτόκου 29, Εύοσμος, 56224, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. : 2310558395
ΚΙΝ.    6978643685   
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.orthodent.gr

 

Ιατρείο ΤΟΥΜΠΑΣ
Γ. Λαμπράκη 81, 54351, Άνω Τούμπα, Θεσ/νίκη
Τ: 2310 90.14.90

 

 

ΚΑΡ- ΑΝ 230318
ΜΟΝΙΜΟ

Οδηγίες χάρτη
8.png7.png8.png6.png4.png7.png
Today575
Yesterday2057
This week2632
This month27347
Total878647

Visitor Info

Τρίτη, 17 Μαϊος 2022

Publish modules to the "offcanvs" position.