• ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ MD MMAHUS MSC

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ MD MMAHUS MSC Αξιώσεις

571
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1014/images-1447100288.jpg
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ MD MMAHUS MSC
Διεύθυνση: Γούλα Δ. (τέως Μήλου) & Μωρογιάννη 2 & 72, ΑΤΤΙΚΗ 12133, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τηλέφωνο: 2105725365
Φαξ: 2105725365
Κινητό: 6936678777
Email: docniccon@yahoo.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ


Ο Νικόλαος Κονδύλης του Χρήστου γεννήθηκε το 1972 στο Περιστέρι Αττικής και ειδικεύτηκε το 2006. Φέρει πολυσήμαντο διδακτικό έργο, έχει πολλαπλά άρθρα και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και τελεί κάτοχος πολλαπλών τίτλων εξειδικεύσεως στο Επείγον και το Τραύμα (BLS/AED,ALS,PHTLS,APLS,ATLS,FCCS,Ε.Π.Ι. Ε.Κ.Α.Β.) και είναι απόφοιτος του 8ου Σχολείου Υπερβαρικής και Καταδυτικής Ιατρικής του ΝΝΑ. Επίσης είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, ο πρώτος (MMAHUS) από το Πανεπιστήμιο C.N.A.M. της Γαλλίας και ο δεύτερος (MSc) από την Ιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Ο Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός, κατά την 4ετή του ειδίκευση, εκπαιδεύεται αφενός στην ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (μαθαίνει να βλέπει το ''δάσος'' και όχι το ''δένδρο'') και ΘΕΡΑΠΕΙΑ του ασθενούς ηλικίας από 4 έως και... 104 ετών, για οποιοδήποτε πρόβλημα της υγείας του από το πιο απλό έως και το πιο σύνθετο και αφετέρου στη ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του, στην καταλληλότερη κατά περίπτωση εκ των λοιπών ιατρικών ειδικοτήτων, εφόσον το πρόβλημά του ξεφεύγει των ορίων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Περιγραφή Υπηρεσιών


Καλύπτεται όλο το φάσμα ιατρικών υπηρεσιών καθώς και όλη η γκάμα παθήσεων – νοσολογικών οντοτήτων. Υπάρχει δυνατότητα ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ (τοποθέτηση ουροκαθετήρων, αλλαγές τραυμάτων, περιποίηση κατακλίσεων κ.ο.κ.) καθώς και για έκδοση Πιστοποιητικών Υγείας πάσης φύσεως εφόσον ζητηθεί. Κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, εξέταση ασθενών με δυνατότητα παροχής των ανωτέρω Ιατρικών υπηρεσιών καθώς και Πιστοποιητικών Θανάτου ΚΑΙ κατ’ Οίκον. Υπάρχει 24ωρη διασύνδεση με δίκτυο πολλαπλών ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων καθώς και συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές παίδων & ενηλίκων. 
Ιατρείο: Πάντοτε Απογευματινές Ώρες, από Δευτέρα ως και Παρασκευή και κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου τηλεφωνικού ραντεβού (κατόπιν έγκαιρης και έγκυρης ειδοποιήσεώς του, ο Ιατρός δύναται διαθεσιμότητας εξέτασης ασθενών στο Ιατρείο του και Σάββατα, Κυριακές και επίσημες Αργίες). 
Στο Ιατρείο λειτουργούν επιπλέον τα τμήματα: Ιατρείο Παχυσαρκίας – διαπιστευμένο από την EURODIET ΕΛΛΑΔΑΣ, Αποτελεσματική μέθοδος ρύθμισης - απώλειας - ελέγχου σωματικού βάρους με ιατρική παρακολούθηση, Ιατρείο μελέτης και αντιμετώπισης ροχαλητού, Ιατρείο διακοπής καπνίσματος.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οδηγίες χάρτη
7.png0.png0.png0.png8.png8.png
Today1451
Yesterday1775
This week7567
This month46365
Total700088

Visitor Info

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Publish modules to the "offcanvs" position.