ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ ΓΚΕΚΑΣ Αξιώσεις

1998
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/5504_img-1422896778.jpg
ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ ΓΚΕΚΑΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 265, Νέα Ιωνία 142 31, Αττικής
Τηλέφωνο: 2102825500
Κινητό: 6977231411
Email: cgkekas@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΓΚΕΚΑΣ MD, PhD, MSc, FEBVS

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑϊΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΔΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΑΓΓΕΙΑΚΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝ/ΚΗΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Χρήστος Γκέκας είναι αγγειοχειρουργός που ξεχωρίζει για το επιστημονικό, επαγγελματικό και εκπαιδευτικό του υπόβαθρο. Από το 1999, όταν και απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από το Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο Πλόβντιβ της Ιατρικής Σχολής της Βουλγαρίας, έως σήμερα έχει διαγράψει μια ξεχωριστή σταδιοδρομία που τον έχει αναγάγει ως έναν εξαίρετο γιατρό.

 

Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των βασικών σπουδών επέστρεψε στην Ελλάδα για να λάβει την πιστοποίηση αναγνώρισης του πτυχίου του από το Δικατσά και στη συνέχεια την επίσημη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

 

Τον Ιανουάριο του 2002 εκπλήρωσε την τρίμηνη εκπαίδευση υπαίθρου στο Γ.Ν.Ν. Ρεθύμνου και ένα χρόνο αργότερα ολοκλήρωσε το αγροτικό του στο Περιφερειακό Ιατρείο Νίθαυρης του Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής του Ν. Ρεθύμνου. Στα μέσα του 2003 ως το 2006 εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στη Β' Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ. Συνέχισε την πορεία του ως ειδικευόμενος ιατρός της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., μια κλινική με μεγάλη παράδοση και φήμη όπου αντιμετωπίζονταν όλη η γκάμα των αγγειοχειρουργικών περιστατικών, από τα ελαφριά εώς τα πολύ βαριά.

 

Από τις αρχές του 2011 και για ένα χρόνο εργάστηκε ως επικουρικός ιατρός αγγειοχειρουργός στην Αγγειοχειρουργίκη Κλινική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Παράλληλα με την εργασία του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απέκτησε το διδακτορικό του με θέμα «Έκφραση της Απολιποπρωτεΐνης J στην αθηρωματική πλάκα ασθενών με στένωση καρωτίδων», στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ως τον Φεβρουάριο του 2015 ήταν επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουγικής κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου Αθηνών.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χρήστος Γκέκας είναι τιμητικά FEBVS (Fellow of European Board of Vascular Surgery) μετά από επιτυχία σε ευρωπαϊκές εξετάσεις πάνω στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής, που οργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία.

 

Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στις «Ενδαγγειακές Τεχνικές – Endovascular techniques» (Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία), το οποίο απέκτησε με βαθμό «Άριστα», ενώ είναι και από τους λίγους γιατρούς στην Ελλάδα που έπειτα από εξετάσεις σε κρατική επιτροπή, έχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων των οργάνων της ειδικότητας της αγγειοχειρουργικής.

 

Παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις και όλα τα νεότερα από τον τομέα της αγγειοχειρουργικής. Συμμετέχει σε δεκάδες συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε έγκριτα περιοδικά του εξωτερικού και είναι μέλος της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και της European Society for Vascular Surgery.

 


ΙΑΤΡΕΙΟ
Ηρακλείου 265, Νέα Ιωνία, 14231, ΑΤΤΙΚΗΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2102825500
ΚΙΝ. 6977231411
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΚΑΡ-240418
240418-240420

Οδηγίες χάρτη
5.png3.png6.png1.png4.png4.png
Today539
Yesterday1498
This week539
This month43703
Total536144

Visitor Info

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Publish modules to the "offcanvs" position.