ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΑΤΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

744
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4183/batala_georgia_6946704834_psychologos_larisa_psychologoi_larisa1-1605502806.jpg
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΑΤΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Διεύθυνση: Μανδηλαρά 22, Λάρισα 412 22, Λάρισας
Τηλέφωνο: 6946704834
Κινητό: 6946704834
Email: gbatala@yaoo.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΠΑΤΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (+)
Κατηγορίες:
ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΨΥΧΟΛΟΓΟΙΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΠΑΤΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Ψυχολόγος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Μπατάλα Γεωργία, είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Έχει μετεκπαιδευτεί στη ψυχοθεραπεία Γκεστάλτ (Gestalt), ολοκληρώνοντας το τετραετές πρόγραμμα θεωρητικής και κλινικής κατάρτισης στο Kέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation στην Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της EAGT και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt (HAGT).

Έχει εξειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή - Ψυχική Υγεία και τις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες. Παράλληλα έχει πιστοποιηθεί ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και είναι η αποκλειστική συνεργάτης των Ενωμένων Φροντιστηρίων Λάρισας, παρέχοντας υπηρεσίες σε μαθητές και γονείς, συντονίζοντας προγράμματα ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής και πραγματοποιώντας βιωματικά σεμινάρια.

Είναι επίσης εξωτερική συνεργάτης του Ασκληπιείου, μοναδικού Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας στην πόλη της Λάρισας.

Από το 2008 ιδιωτεύει στην πόλη της Λάρισας, εξυπηρετώντας και τις γύρω πόλεις της Θεσσαλίας, όπου παρέχει ατομική και ομαδική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε γονείς, παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Επίσης δραστηριοποιείται και στη Θεσσαλονίκη συντονίζοντας ομιλίες, σεμινάρια και ομάδες γονέων και παιδιών, ως συνεργάτης του Gestalt Foundation.

Παρακολουθεί πολυάριθμα εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια με εισηγήσεις και παρουσιάσεις εργασιών και έχει οργανώσει, πραγματοποιήσει και συμμετάσχει σε πληθώρα ομιλιών

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με κέντρα ειδικών θεραπειών (ιδιωτικά και δημόσια) παρέχοντας υπηρεσίες διάγνωσης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και θεραπείας σε παιδιά και εφήβους με ειδικές ανάγκες, με αυτισμό - σύνδρομο Αsperger, δυσκολίες συμπεριφοράς, καθώς και σε παιδιά τυπικής ανάπτυξης.

Επίσης συντόνιζε ψυχοεκπαιδευτικές και εποπτικές ομάδες, επιμορφωτικά σεμινάρια, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην συμβουλευτική γονέων σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Επίσης έχει απασχοληθεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών και Ειδικής Αγωγής στον Δήμο Τυρνάβου ως ψυχολόγος και συντονίστρια ομάδων γονέων.

Η εθελοντική της δράση από το 2003 υπήρξε σημαντική σε δομές όπως, στην εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών, στο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, στη Χ.Ε.Ν. Λάρισας, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών, στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Κοινωνικό Ξενώνα του δήμου Λάρισας, στα προστατευόμενα διαμερίσματα - ξενώνες ψυχιατρικών δομών του «ΨΥΧΑΡΓΩΣ», στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας.
Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

 

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας:

Ψυχολογική και Νοητική Αξιολόγηση
Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (ατομική και ομαδική)
Συμβουλευτική Γονέων
Συμβουλευτική και θεραπεία ζευγαριού και οικογένειας
Ψυχοθεραπευτική παρέμβαση στην ψυχοπαθολογία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων
Παιγνιοθεραπεία και Εικαστική Θεραπεία
Επαγγελματικός Προσανατολισμός με χρήση ειδικών τεστ
Προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών
Υποστήριξη σε περιπτώσεις θανάτου

 

Επίσης πραγματοποιούνται οι παρακάτω ομάδες:

Ομάδες Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης
Ομάδες Συναισθηματικής Έκφρασης και Κοινωνικοποίησης Παιδιών
Ομάδες παιδιών και εφήβων με σύνδρομο Ασπεργκερ
Ομάδες Γονέων με παιδιά προσχολικής / σχολικής / εφηβικής ηλικίας
Ομάδα Νέων Μητέρων

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μανδηλαρά Νικηφόρου 22, 1ος Όροφος, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ: 6946704834
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website : https://gbatala.business.site

 

ΕΛΛΗ-121120
121120-121122

 

Οδηγίες χάρτη
2.png3.png7.png7.png9.png2.png9.png
Today23
Yesterday1940
This week7726
This month34004
Total2377929

Visitor Info

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Publish modules to the "offcanvs" position.