ΜΠΡΙΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ - ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΤΡΑ

2153
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2542/45-1560181526.JPG
ΜΠΡΙΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ - ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΤΡΑ
Διεύθυνση: Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου 7, Πάτρα 262 21, Αχαϊας
Τηλέφωνο: 2613023594
Κινητό: 6972885095
Email: katerinamprinia@gmail.com
Κατηγορίες:
ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΠΡΙΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ MD, MSc
Ειδικός Αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκω

Η Μπρίνια Κατερίνα MD, MSc, ειδικός αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκων, διατηρεί ιατρείο στην Πάτρα, στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου.
Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων (Δημόσια Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Πραγματοποίησε την ειδίκευσή της στο Αλλεργιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό, στο Αλλεργιολογικό Τμήμα του Αγλαΐα Κυριακού, στο Ανοσολογικό Τμήμα του Παίδων Αγία Σοφία, στο Νοσοκομείο Συγγρός και στην Πνευμονολογική Μονάδα (ΚΕΘ/ΠΝ) του ΓΝΑ Ευαγγελισμός.
Μετά τη λήψη της ειδικότητας στην Ελλάδα, έλαβε επιτυχώς, μετά από εξετάσεις στη Δανία, το δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI) και της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS), με επιστημονικές ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.


Αποτελεί γεγονός ότι η αύξηση της συχνότητας των αλλεργικών νοσημάτων είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Στο σύγχρονο αλλεργιολογικό ιατρείο της ιατρού παρέχονται υπηρεσίες που στηρίζονται στη συνεχή επικαιροποίηση τη ιατρικής γνώσης, με προτεραιότητα το σεβασμό στον ασθενή και με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.
Ειδικότερα, η ιατρός ειδικεύεται στη διάγνωση, θεραπεία και πρόληψη όλων των αλλεργικών νοσημάτων, όπως η αλλεργική ρινίτιδα, η επιπεφυκίτιδα, το άσθμα, η ατοπική δερματίτιδα, η δερματίτιδα εξ επαφής, η κνίδωση, το αγγειοοίδημα και η αναφυλαξία.
Παράλληλα, πραγματοποιείται ειδική ανοσοθεραπεία, τόσο για την αλλεργική ρινίτιδα και το άσθμα, όσο και για την αλλεργία σε τσιμπήματα εντόμων (μέλισσα - σφήκα).


Υπηρεσίες

Αλλεργικό τέστ
Αλλεργική ρινίτιδα
Αλλεργικό άσθμα
Τροφική αλλεργία
Φαρμακευτική αλλεργία
Κνίδωση
Αγγειοοίδημα
Ατομική δερματίτιδα
Αλλεργίες στο υμενόπτερα (μέλισσα-σφήκα)
Ανοσοθεραπεία

 

Δέχεται
καθημερινά απογευματινές ώρες και Σάββατο πρωί κατόπιν Ραντεβού

 

ΙΑΤΡΕΙΟ
Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄ 7, Κέντρο, 2ος όροφος, Κάτω Πλευρά Πλατείας Γεωργίου, 262 21 Πάτρα Αχαΐα.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2613023594
ΚΙΝ.  6972885095
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΔΕ
100619-100819

 

 

 

 

Οδηγίες χάρτη
7.png0.png0.png0.png6.png4.png
Today1427
Yesterday1775
This week7543
This month46341
Total700064

Visitor Info

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Publish modules to the "offcanvs" position.