Προβολές:52 Κοινοποίηση

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ -ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - VETHELP - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ -ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - VETHELP - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
πρόσωπο επαφής
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)
vethelpathens@gmail.com
2130081089
Διεύθυνση: Ταίναρου 95, Γλυφάδα 165 61, Αττική
Τηλέφωνο: 2130081089
Φαξ: 2130081089
Κινητό τηλέφωνο: 6972728691
vethelpathens@gmail.com
  • Λεπτομέρειες Επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
  • Gallery

VETHELP 

Η Vethelp είναι πλέον online, αρωγός στη διαρκή προσπάθειά σας να εξασφαλίσετε την υγεία και την ευζωϊα των ξεχωριστών σας φίλων.
Όποτε χρειάζεστε κτηνίατρο για τον σκύλο, τη γάτα, το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο, την ιγκουάνα, τη χελώνα, το φίδι, τον παπαγάλο, το καναρίνι, το άλογο, το μουλάρι, τον γάιδαρο, μπορείτε απλά με ένα κλικ να κλείσετε ραντεβού για κτηνιατρική εξέταση.
Το επιστημονικό προσωπικό της Vethelp αποτελείται από αφοσιωμένους κτηνίατρους με διεθνή εμπειρία και διαρκή μετεκπαίδευση. Σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικής κτηνιατρικής υπηρεσίας κατ΄οίκον, προσφέροντας τη λύση όταν είναι δύσκολη η μετακίνηση του ζώου σας. Σε όσες περιπτώσεις κριθεί απαραίτητο από τον κτηνίατρο μας, η ιατρική φροντίδα του ζώου σας θα συνεχιστεί σε ένα από τα συνεργαζόμενα ιατρικά κέντρα.
Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Vethelp είναι διαθέσιμες στην Περιφέρεια Αττικής και σε γειτονικές Περιφέρειες στην περίπτωση των ιπποειδών.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ VETHELP

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) το 2004. Ως προπτυχιακός φοιτητής διακρίθηκε για τις επιδόσεις του και τιμήθηκε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και έλαβε ιδιαίτερη εκπαίδευση στην ιατρική των ζώων συντροφιάς, καθώς στην Κτηνιατρική Σχολή επέλεξε την αντίστοιχη κατεύθυνση σπουδών.
Προτού ακόμα ορκιστεί κτηνίατρος, εκπαιδεύτηκε στην κτηνιατρική πράξη σε ιδιωτικά ιατρεία μικρών ζώων, καθώς και στην Κτηνιατρική Κλινική του Ιπποδρόμου Αθηνών στο Φάληρο Αττικής. Ως φοιτητής, ήταν ενεργός μέλος της International Veterinary Student's Association (I.V.S.A.), συμμετέχοντας σε συνέδρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Κτηνιατρικές Σχολές του εξωτερικού.
Το 2004 εργάστηκε ως εθελοντής κτηνίατρος στην Κτηνιατρική Κλινική του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Athens 2004, στα αγωνίσματα της ιππασίας, όπου αντιμετώπισε παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά. Υπηρέτησε ως εθελοντής και το 2011 στους Athens 2011 Special Olympics στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Το 2005 ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή εκπαίδευσή του στη Χειρουργική των ζώων συντροφιάς, στην Χειρουργική Κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιελάμβανε την ενεργό συμμετοχή του στα εξωτερικά ιατρεία της Χειρουργικής Κλινικής, στην εγχειρητική των μαλακών μορίων, στην ορθοπεδική, στην οφθαλμολογία, στην αναισθησιολογία, στην ακτινολογία, στη Μονάδα Ιπποειδών και στην Ομάδα Άγριων και Εξωτικών Ζώων.
Από τις 14 Οκτωβρίου 2005 είναι τακτικό μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Κτηνιάτρων Μεγάλης Βρετανίας (Royal College of Veterinary Surgeons, R.C.V.S.), και συνεχίζει να αξιολογείται θετικά μέσω της υποχρεωτικής για το Κολλέγιο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (Continuing Professional Development – C.P.D., και Professional Development Record – P.D.R.).
Εκτός από το R.C.V.S. , είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ), του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου ( Π.Κ.Σ.), του Συνδέσμου Μικρών Ζώων Αττικής (Σ.Κ.Μ.Ζ.Α.), της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας (Ε.Κ.Ε.), της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας (Ε.Κ.Ε.Ο.Τ.), της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.), ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) και δόκιμο μέλος της American Association of Equine Practitioners (A.A.E.P.).
Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 100 συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε κάποια από αυτά ως ομιλητής, έχει 3 δημοσιεύσεις σε επιστημονικό περιοδικό, έχει συγγράψει εκατοντάδες κτηνιατρικά άρθρα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και δίνει συχνά κτηνιατρικές συμβουλές σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Τα τελευταία χρόνια μέσω της επιχείρησης Vethelp αυτός και οι συνεργάτες του αγωνίζονται για την προάσπιση της υγείας των ζώων και την προώθηση της ευζωϊας αυτών.
Τέλος, ο κτηνίατρος Παπακωνσταντής στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την ιππασία, την ορειβασία, τη μαραθώνια κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, έχει εκπαιδευτεί ως διασώστης από το Πολεμικό Ναυτικό και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και έχει άδεια Ναυαγοσώστη και χειριστή ταχύπλοου σκάφους από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΤΑΙΝΑΡΟΥ 95, ΓΛΥΦΑΔΑ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2130081089
ΦΑΞ  2130081089
ΚΙΝ.  6972728691
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΣ
231117-231217

Οδηγίες χάρτη
Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

Please publish modules in offcanvas position.