ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

2252
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1789/MASTROGIANNAKI_2761023845_6972022737_DIAGNOSTIKO_KENTRO_KYPARISIA-1652690562.jpg
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Διεύθυνση: Αμβροσίου Φραντζή 19, Κυπαρισσία 245 00, Μεσσηνίας
Τηλέφωνο: 2761023845
Κινητό: 6972022737
Email: analysis.marini@gmail.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
Dr. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΜΑΡΙΝΗ (+)
Κατηγορίες:
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Dr. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΜΑΡΙΝΗ
ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
τ. Ιατρός Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” Αθηνών
τ. Διευθύντρια Αιματολογικού Εργαστηρίου - Αιμοδοσίας Γ.Ν.Κ. (Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας)

“ANALYSIS” ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Αμβροσίου Φραντζή 19, Κυπαρισσία
Τηλέφωνο +30 27610 23845 | Fax +30 27610 23925 | Κινητό +30 6972 022737
E Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη γεννήθηκε στα Θυμιανά της Χίου, αλλά σήμερα ζει και εργάζεται στην Κυπαρισσία, έδρα του δήμου Τριφυλίας. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπηρέτησε ως αγροτική ιατρός στο Πυργί της Χίου και στη συνέχεια εργάστηκε στο νοσοκομείο της Χίου. Πήρε ειδικότητα Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας (Αιματολογία – Βιοχημεία - Μικροβιολογία-Ανοσολογία) στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Αντιγόνη Αρσένη. Από ειδικευόμενη συμμετείχε στο ερευνητικό έργο του Εργαστηρίου του νοσοκομείου. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την Αιματολογία (Λευχαιμίες, Αιμοσφαιρινοπάθειες) υπό την εποπτεία του αείμνηστου Άρη Καρακλή, Διευθυντή τότε του Αιματολογικού Εργαστηρίου και της Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της εκπόνησε τις εργασίες: “Χρώση Βλεφαρίδων στη Ψευδομονάδα” και “Acinetobacter calcoaceticus, ως αίτιο σηψαιμίας στα νεογνά” (Α. Μαστρογιαννάκη, Ε. Μαλάμου, Α. Αρσένη), το οποίο παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο στην Αθήνα το 1985. Συμμετείχε στην ερευνητική εργασία “Το μυκόπλασμα ως αιτία στειρώσεως στους άνδρες” που έγινε υπό την εποπτεία της κ. Γιαμαρέλλου, ιατρού λοιμωξιολόγου, Καθηγήτριας Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει αρκετές εργασίες, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων.
Από το 1985, ως Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νομό Μεσσηνίας και δη στην επαρχία Τριφυλίας. Έχει ενεργό συμμετοχή σε Συνέδρια του κλάδου της και Σεμινάρια και συνεργάζεται με την έδρα Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών -πρόγραμμα Whonet- για την αντοχή των μικροβίων της κοινότητας στα αντιβιοτικά. Παράλληλα, παρακολουθεί τα μαθήματα που διοργανώνει η Μικροβιολογική Εταιρεία. Συμμετέχει στο πρόγραμμα ΑΤΛΑΣ, το οποίο είναι το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών όλων των ΑΕΙ της Χώρας.

Σήμερα, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο Εργαστήριο στην Κυπαρισσία με σύγχρονα μηχανήματα, Ιατρό Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο, βιολόγο, εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό, νοσηλεύτριες και γραμματέα.

 

Προσφερόμενες Ιατρικές Υπηρεσίες

Το Εργαστήριο ANALYSIS από το 1985 παρέχει Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αφορούν στην πρόγνωση, τη διάγνωση και την παρακολούθηση της θεραπείας. Η σωστή οργάνωση, η επιστημονική κατάρτιση και ο τεχνολογικός εξοπλισμός με τα σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και αξιοπιστία των προσφερομένων υπηρεσιών.

Το Εργαστήριο ANALYSIS διαθέτει τα κάτωθι τμήματα:
• ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
• ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ
• ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ
• ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ
• ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ
• Διαθέτει επίσης ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, κατά τα πρότυπα του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.


Επίσης γίνονται:
• ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ
• ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.
• ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
• ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ
• ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
• ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
• Με ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ, εξυπηρετούνται οι υπερήλικες και οι άρρωστοι μη δυνάμενοι να μετακινηθούν ασθενείς. Οι τιμές είναι λογικές.
• Εξυπηρετεί την επαρχία ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ του Νομού Μεσσηνίας και την ευρύτερη περιοχή (ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ, ΕΛΑΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΑΥΛΩΝΑ, ΚΟΠΑΝΑΚΙ, ΑΕΤΟΣ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ, ΔΩΡΙΟ, ΨΑΡΙ, ΦΙΓΑΛΕΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ, ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ, ΧΩΡΑ, ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ, ΠΥΛΟΣ, COSTA NAVARINO κ.α.)

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ:
Το Εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο μικροσκόπιο ZEISS με συμπαρατήρηση και φωτογραφική κάμερα συνδεδεμένο με υπολογιστή. Διαθέτει τέσσερις προσοφθάλμιους φακούς ώστε παράλληλα να γίνεται εκπαίδευση ειδικευόμενων ιατρών και άλλων επαγγελμάτων Υγείας (βιολόγων, τεχνολόγων κ.α.) Η ιατρός βλέπει πλακάκι σε όλες τις γενικές αίματος και παρέχεται η δυνατότητα φωτογράφησης κάθε παθολογικού ή άλλου αξιοσημείωτου ευρήματος. Η φωτογραφία που εκτυπώνεται συνοδεύει την απάντηση του εξεταζόμενου και αποτελεί πολύτιμο στοιχείο και πληροφορία για τον ασθενή και τον επιβλέποντα ιατρό του. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ο θεράπων ιατρός ενημερώνεται και οπτικά για τους ασθενείς του(καρκινοπαθείς υπο θεραπεία, σοβαρές ασθένειες όπως λευχαιμίες, βαριές αναιμίες, λοιμώξεις όπως η λοιμώδης μονοπυρήνωση, κολπίτιδες και άλλες παθήσεις).
Ο τρόπος αυτός διεκπεραίωσης της γενικής αίματος είναι πρωτοποριακός όσον αφορά τον χώρο της Π.Φ.Υ (Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας). Είναι επομένως, μεγάλο πλεονέκτημα που στην ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ οι εξεταζόμενoι στο Εργαστήριο της Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη έχουν αυτή τη δυνατότητα. Το Εργαστήριο διαθέτει επίσης μηχάνημα απεικόνισης του αγγειακού δέντρου ώστε να μην αποτυγχάνει η αιμοληψία και να είναι ανώδυνη.

 

ΔΕΧΕΤΑΙ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 7:00 ME 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΝ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2761023845
ΚΙΝ. 6972022737
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΣ-ΑΝ030620
030620-030622

Οδηγίες χάρτη
8.png7.png7.png3.png3.png4.png
Today1319
Yesterday1317
This week1319
This month26034
Total877334

Visitor Info

Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022

Publish modules to the "offcanvs" position.