• ΤΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΤΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ Αξιώσεις

1851
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/000082-1457606492.jpg
ΤΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ -  ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Διεύθυνση: Κουσιανόφσκυ 12, Νέο Ψυχικό 115 25, Αττικής
Τηλέφωνο: 2106990008
Κινητό: 6983511194
Email: dtsoun@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

ΤΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ -  ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ


Ο ιατρός Δημήτριος Τσουνής είναι Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και κατέχει Πτυχίο Ιατρικής Σχολής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κάτοχος 2 Master EUS Thesis & ERCP Thesis από το VITA SALUTE SAN RAFFAELE πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Διετέλεσε Στρατιωτικός Ειδικός Γαστρεντερολόγος και Ιατρός Μονάδος με το βαθμό του Υποσμηναγού της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Υπήρξε Εσωτερικός Βοηθός (Ιατρός Θαλάμου) στην A’ Παθολογική Κλινική /Ογκολογική Κλινική, 251 Γενικό Νος. Αερ/ρίας όπου πήρε και προαγωγή σε Σμηναγό και αργότερα σε Επισμηναγό και Αντισμήναρχο και Ειδικευόμενος Ιατρός στην A’ Γαστρεντερολογική Κλινική του Ευαγγελισμού. Συμμετείχε ως Ιατρός Ολυμπιακού Συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διδακτορική Διατριβή: Β’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την A’ Γαστρεντερολογική Κλινική του Θεραπευτηρίου Ευαγγελισμός. Έχει στο ενεργητικό του πλήθος δημοσιεύσεων, συμμετοχές σε διεθνείς κλινικές μελέτες και επιστημονικά συνέδρια και είναι μέλος 5 επιστημονικών εταιρειών.


Διεξοδική διερεύνηση / Διαφορική Διάγνωση Γαστρεντερολογικού / Ηπατολογικού / Παγκρεατολογικού περιστατικού (Πραγματοποιείται στο Ιατρείο)
Διενέργεια Τεστ Αναπνοής για την επιβεβαίωση της εκρίζωσης του Helicobacter Pylori (INFAI Test) (Πραγματοποιείται στο Ιατρείο)
Γαστροσκόπηση με μέθη (Διαγνωστική – Επεμβατική, συμπεριλαμβανόμενης και της αφαίρεσης πολυπόδων, ξένων σωμάτων στομάχου).
Οι ανωτέρω Ενδοσκοπικές Πράξεις εκτελούνται σε Κλινικές με ανάλογη υποδομή σε προσωπικό και μέσα. Κολονοσκόπηση με μέθη (Διαγνωστική – Επεμβατική, συμπεριλαμβανομένης και της αφαίρεσης πολυπόδων / προκαρκινικών βλαβών χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές Ενδοσκοπικής Βλεννογονεκτομής EMR/τροποποιημένη ESD)
Ορθοσιγμοειδοσκόπηση
Ενδοσκοπική Παλίνδρομη Χολαγγειοπαγκρεατογραφία (ERCP)
Διαγνωστικός / Επεμβατικός Ενδοσκοπικός Υπέρηχος ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού (EUS)


 


ΙΑΤΡΕΙΟ
Κουσιανόφσκυ 12, 2ος όροφος, Αθήνα - Νέο Ψυχικό, 11525, ΑΤΤΙΚΗΣ


 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2106990008
ΚΙΝΗΤΟ 6983511194
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 


 

Οδηγίες χάρτη
5.png2.png9.png6.png1.png0.png
Today822
Yesterday1995
This week7331
This month37169
Total529610

Visitor Info

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Publish modules to the "offcanvs" position.