ΤΣΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΛΑΜΙΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΛΑΜΙΑ Αξιώσεις

1699
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3201/13-1517216668.jpg
ΤΣΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΛΑΜΙΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΛΑΜΙΑ
Διεύθυνση: Ξάνθου 7, Λαμία 351 00, Φθιώτιδας
Τηλέφωνο: 2231050738
Κινητό: 6944460212
Email: tsami.anastasia@gmail.com
Κατηγορίες:
ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΣΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Τσάμη Αναστασία είναι σύμβουλος ανθρώπινων σχέσεων - ψυχοθεραπεύτρια από το 1996. Την ίδια χρονιά εκπονεί μεταπτυχιακό πάνω στην παιδική συμπεριφορά στο Brownell University. Το 1999 πραγματοποιεί με επιτυχία το δεύτερο μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο Wyoming με θέμα την οικογένεια ως πελάτης. Γυρίζοντας στην Ελλάδα αποκτά το Makaton Certificate και εκπαιδεύεται σε τεστ νοημοσύνης και προσωπικότητας W.A.I.S, T.A.T, W.I.S.K και M.M.P.I με επόπτη τον κ. Χαράλαμπο Πανταζόγλου. Πραγματοποιεί την πρακτική της άσκηση σε μεγάλα εθνικά ιδρύματα ¨Δαφνή¨, ¨Δρομοκαΐτειο¨ και ¨Νταού Πεντέλης¨.

 

Ως μέλος αργότερα της ελληνικής ομάδας ¨Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.Μ.Ε.Α¨ συμμετέχει στην οργάνωση ομάδων σύνταξης στο κοινωνικό σύνολο των παιδιών με ειδικές ανάγκες και διδάσκεται στο ¨ΦΑΡΩΝ¨ τυφλών τη γραφή BRAILLE. Παράλληλα αποκτά το δικαίωμα μετά από κύκλους σπουδών στην οργάνωση ομάδων στο ινστιτούτο Ανάλυσης Αθηνών με αντικείμενο τους εφήβους και τα παιδιά. Στις 14-6-2000 γίνεται μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων και προτείνεται από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρία Χουρδάκη να παραβρεθεί εκ μέρους της Ελλάδας στην Τεχεράνη στις 24-4-2000 παρουσιάζοντας παγκόσμια πια την Οργάνωση των Σχολών Γονέων και να αναλάβει την εκπαίδευση άλλων θεραπευτών έτσι ώστε η οικογένεια να αντιμετωπιστεί ως υπεύθυνα και σοβαρά. Ένα χρόνο μετά η παρουσίαση της δουλειάς της στέφεται με επιτυχία και παραλαμβάνει συγχαρητήριο σημείωμα των αποτελεσμάτων των μεθόδων της από τον τότε υπουργό παιδείας της Τεχεράνης κ. Aliasghar Ahmadi.

 

Στις αναφερθείσες ανωτέρω χρονιές πραγματοποιεί συγχρόνως με άλλες δραστηριότητες και διάφορες ομιλίες σε σχολεία και συλλόγους αναλύοντας το εξελεγκτικό και βιωματικό στάδιο της παιδικής ηλικίας ώστε να γίνει αυτό κατανοητό. Η επιμονή και η αφοσίωση στο έργο της πάνω στην ψυχική υγεία των παιδιών την κάνουν αργότερα επίτιμο μέλος της Αμερικάνικης Ένωσης Ψυχοθεραπευτών και αποκτά τον τίτλο του Διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο του ¨PITTSBURGH¨.

 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και αργότερα ως ιδιώτης διεκπεραιώνει τη διαδικασία εποπτειών, ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας απαραίτητο εφόδιο στην άσκηση του επαγγέλματος του ψυχοθεραπευτή. Ενώ το διάστημα αυτό διατηρεί γραφείο στην πόλη της Λαμίας μέχρι και σήμερα. Κατά καιρούς διορίζεται από την πολιτεία να ασχοληθεί με τα ψυχολογικά προφίλ ανθρώπων που διέπραξαν εγκληματικές ενέργειες και να παρευρεθεί σε δικαστικά ιδρύματα καταθέτοντας τα συμπεράσματα της για την εκούσια ή ακούσια συμπεριφορά τους καθώς και να αναλάβει την ψυχολογική στήριξη των θυμάτων που υπέστησαν βλάβες από τους παραπάνω κατηγορούμενους.

 

Τα τελευταία χρόνια έχοντας ένα αρκετά σκληρό ωράριο και περιορισμένο χρόνο ασχολήθηκε επιλεκτικά με την υποστήριξη ομάδων όπως και έγινε μετά από αίτημα της γνωστής βρετανικής ομάδας Arsenal με πρόεδρο των σχολών αυτής κ. Κριστόφ Βαζέχα. Απαραίτητα κριτήρια επιλογής της αποτέλεσαν η πολύχρονη εμπειρία της, η εκπαίδευσή της αλλά και η γνώση της πάνω στην επιτυχή προσέγγιση των αθλητών με σκοπό τη μέγιστη απόδοση τους εφόσον και η ίδια υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας στίβου (τριών και πέντε χιλιομέτρων βάδην) με διακρίσεις πανελλήνιου και βαλκανικού πρωταθλήματος.

 

Αρθρογραφώντας στην τοπική εφημερίδα ¨Καθημερινή Φθιώτιδα¨ στα πρώτα της βήματα της δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσει τις προσωπικές της απόψεις για φλέγοντα κοινωνικά θέματα που αφορούσαν παιδιά και εφήβους και την επανένταξη αυτών στην κοινωνία ιδρυμάτων όπως ¨Ορφανοτροφείο Αρρένων¨ και ¨Ορφανοτροφείο Θηλέων¨. Υπό τη διεύθυνση του κ. Αργυρίου Νικόλαου διευθυντή ¨Ορφανοτροφείου Αρρένων¨ δίδεται η ευκαιρία πραγματοποίησης πιλοτικού προγράμματος κοινωνικής εργασίας μέσω εικαστικής προσέγγισης έκφρασης των παιδιών

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Ατομική Ψυχοθεραπεία
Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία
Συμβουλευτική
Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία
Συμπεριφορική Θεραπεία Οικογένειας
Ομαδική Ψυχοθεραπεία
Online Συμβουλευτική

 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ξάνθου 7 & Μιαούλη, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2231050738
ΚΙΝΗΤΟ 6944460212
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΕΛ-270117
210117-210119

Οδηγίες χάρτη
2.png0.png9.png5.png8.png0.png5.png
Today4
Yesterday1561
This week10626
This month2985
Total2095805

Visitor Info

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.