• ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΓΔΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΓΔΑ Αξιώσεις

609
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/3137_img-1423645641.jpg
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΓΔΑ
Διεύθυνση: Ικαρίας 13, Κηφισιά 145 62, Αττικής
Τηλέφωνο: 2108012500
Κινητό: 6932402278 - 6974441112
Email: gligda@msn.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

Γεωργία Α. Λίγδα
Πλαστικός χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Εξειδικευμένη στην αποκατάσταση αλωπεκίας με τη χειρουργική μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction).
Εναίσιμες θεραπείες δέρματος [botox, αποκατάσταση ρυτίδων με fillers, διάφορες μεσοθεραπείες δέρματος (needling, PRP, ετερόλογα υλικά)].
Επιστημονική υπεύθυνη της Εταιρείας DHI Αθηνών και της VIP DHI κλινικής (SHF) στο Λαύριο.
Πραγματογνώμονας Πλαστικός Χειρουργός στο Πρωτοδικείο Αθηνών.e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Τηλ. Επικοινωνίας: 2108012500, 6932402278, 6974441112 


 


ΑΝΔΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ


Η ανδρογεννητική αλωπεκία χαρακτηρίζει πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών στη χώρα μας. Πρόκειται για μία συνθήκη εξέλιξης της τριχοφυΐας της κεφαλής που αποτελεί συνδυασμό γεννητικής προδιάθεσης και δράσης των ανδρογόνων ορμονών και κατά την οποία παρατηρείται τριχόπτωση στο εμπρός μέρος της κεφαλής που οδηγεί σε διάφορο βαθμό αλωπεκίας. Η ανδρογεννητική αλωπεκία είναι δυνατόν να εμφανιστεί ακόμα και σε γυναίκες είτε πριν είτε μετά την εμμηνόπαυση.Όσο πιο νωρίς ξεκινήσει κάποιος την αντιμετώπισή της (ιδίως όταν έχει οικογενειακό ιστορικό προχωρημένης αλωπεκίας) τόσο πιο σταθερή θα κρατήσει την εμφάνισή του στον κοινωνικό του περίγυρο και δεν θα αισθανθεί απογοήτευση από την αλλαγή της εικόνας του στο χρόνο εξ' αιτίας της αλωπεκίας.
Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μόνη χειρουργική επέμβαση – άμεση λύση στο πρόβλημα της αλωπεκίας.


Η μέθοδος FUE αφορά την εξαγωγή ένα προς ένα δερματικών μικρομοσχευμάτων που εμπεριέχουν τριχοθυλάκια και που προέρχονται από το πίσω - ινιακό μέρος της κεφαλής. Στη συνέχεια τα δερματικά αυτά μικρομοσχεύματα εμφυτεύονται επίσης ένα προς ένα στην περιοχή της αλωπεκίας και τα μαλλιά που προέρχονται από τα τριχοθυλάκιά τους δεν πέφτουν στα πλαίσια της ανδρογεννητικής αλωπεκίας.Πρόκειται για μία τεχνική που αποτελεί μια μεγάλη θετική εξέλιξη στην εμφύτευση μαλλιών, είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη από το πεπαλαιωμένο strip, με πολύ λιγότερες ενοχλήσεις για τον ενδιαφερόμενο (τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την επέμβαση) και πολύ καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα της νέας τριχοφυΐας.
Η επέμβαση αυτή που γίνεται με τοπική αναισθησία, μπορεί κατά κανόνα να επαναληφθεί μέχρι και τρεις φορές στη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου, ανάλογα με την αρχική πυκνότητα τριχοφυΐας στο πίσω μέρος της κεφαλής του και με την εξέλιξη της αλωπεκίας του στο χρόνο.Με τη μέθοδο FUE αντιμετωπίζεται και κάθε άλλου είδους σταθερής και εντοπισμένης απώλειας τριχοφυΐας είτε σε γυναίκες είτε σε άνδρες, όπως μετατραυματικές ή μετεγχειρητικές αλωπεκίες.
Επίσης αποκαθιστώνται αλωπεκίες όχι μόνο στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και σε περιοχές του προσώπου (μουστάκι, γένειο, φαβορίτες, φρύδια) ή και του σώματος όπως στο θώρακα στους άνδρες και στην περιοχή του εφηβαίου.


 


ΑΝΤ-090316
090316-090318


 

Οδηγίες χάρτη
5.png3.png5.png9.png6.png3.png
Today358
Yesterday1498
This week358
This month43522
Total535963

Visitor Info

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Publish modules to the "offcanvs" position.