• ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΝΡΗ - ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΝΡΗ - ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Αξιώσεις

531
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6592_img-1423393676.jpg
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΝΡΗ - ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Διεύθυνση: Ομήρου 46, Νέα Σμύρνη 171 21, Αττικής
Τηλέφωνο: 2130299117
Κινητό: 6944838101
Email: bsakellariou@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ


ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ MD, MSc, PhD


ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ & ΓΟΝΑΤΟΣ


 


Ο Βασίλειος Σακελλαρίου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 07/02/1976. Μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο.


Το 1995 εισήχθη κατόπιν εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από την οποία και αποφοίτησε με βαθμό 8. Από το Μάιο του 2002 έως τον Αύγουστο του 2003 εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερικό ιατρείο Ορχομενού Βοιωτίας λαμβάνοντας απόσπαση για εφημέρευση στην Ορθοπαιδική Κλινική του ΓΝ Λιβαδειάς με διευθυντή τον Κο Ιωάννη Π. Σοφιανό.


Από το Σεπτέμβριο του 2003 έως τον Ιούνιο του 2004 ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο ΓΝ Άρτας με διευθυντή τον Κο Κωνσταντίνο Παπαμιχαήλ. Από τον Οκτώβριο του 2004 έως το Σεπτέμβριο του 2005 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως Στρατεύσιμος Σμηνίας. Από τον Οκτώβριο του 2005 έως το Σεπτέμβριο του 2006 εργάστηκε ως βοηθός στην Ορθοπαιδική Κλινική του ΓΝ Λιβαδειάς με διευθυντή τον Κο Ιωάννη Π. Σοφιανό. Από τον Οκτώβριο του 2006 έως το Σεπτέμβριο του 2011 ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματιολογία στην Α' Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών με διευθυντές τους Καθηγητές Κο Παναγιώτη Ν. Σουκάκο, Αριστείδη Β. Ζούμπο και Παναγιώτη Ι. Παπαγγελόπουλο και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας κατόπιν επιτυχούς δοκιμασίας γραπτών και προφορικών εξετάσεων το Δεκέμβριο του 2011.


Τον Ιανουάριο του 2011 έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Science, MSc) με θέμα: "Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" μετά από διετή παρακολούθηση και παρουσίαση διατριβής με βαθμό "Άριστα" Το Μάρτιο του 2011 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD degree) με βαθμό "Άριστα" μετά από εκπόνηση διατριβής με θέμα: "Ανακατασκευή Οστικών Ελλειμμάτων Διαφύσεως Μακρών Οστών.


Συγκριτική Εμβιομηχανική Μελέτη Σταθερότητας με Χρήση Μεταλλικών Προθέσεων Τιτανίου Έναντι Αλλομοσχευμάτων" με επιβλέποντα τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής Κο Παναγιώτη Ι. Παπαγγελόπουλο. Τον Αύγουστο του 2011 επισκέφθηκε ως Visiting Clinician το τμήμα Ορθοπαιδικής της Mayo Clinic, Rochester, Minnesota, USA Διετέλεσε Κλινικός Υπότροφος της Ά Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για το διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2011.


Τον Ιανουάριο του 2012 μετέβη στο τμήμα Ορθοπαιδικής της Mayo Clinic, Rochester, Minnesota, USA όπου έλαβε μεταδιδακτορικό τίτλο σπουδών (Post-Doctoral Research Fellowship) από το εργαστήριο εμβιομηχανικής και ανάλυσης κίνησης (Biomechanics & Motion Analysis Lab) με διευθυντή τον Κο Kai-Nan An. Τον Ιούλιο του 2012 μετέβη στο Hospital For Special Surgery, New York, NY, USA όπου εργάστηκε ως έμμισθος κλινικός υπότροφος (Clinical Fellow) στον τομέα της Επανορθωτικής Χειρουργικής Ενηλίκων - Χειρουργικής των Μεγάλων Αρθρώσεων Ισχίου και Γόνατος (Adult Reconstruction & Joint Replacement) με διευθυντή τον Surgeon in Chief Dr. Thomas P. Sculco.


Από το Σεπτέμβριο του 2013 έως σήμερα κατόπιν διαδικασίας εκλογής από την Ιατρική Σχολή Αθηνών κατέχει έμμισθη θέση Πανεπιστημιακού Υποτρόφου με Εξειδίκευση στη Χειρουργική Ισχίου & Γόνατος στην Ά Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, με πλήρες κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο. Είναι επίσης συνεργάτης των νοσοκομείων Υγεία, Mediterraneo και Euromedica Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Website : www.hip-knee.eu

Οδηγίες χάρτη
2.png0.png8.png9.png0.png5.png6.png
Today1796
Yesterday2081
This week3877
This month54596
Total2089056

Visitor Info

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.