ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΟΥΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

3590
https://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1135/14-1457418922.jpg
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΟΥΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Διεύθυνση: Ηλία Ηλιού 84, Νέος Κόσμος 117 44, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109022046
Φαξ: 2109025464
Email: moylinos@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

 ΜΟΥΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
MS. PhD ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O Γιώργος Μουλίνος τελείωσε αριστούχος και υπότροφος το Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήμα Eπιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν μπήκε πρώτος στη Σχολή Φυσιοθεραπείας των ΤΕΙ Αθηνών, όπου τελείωσε αριστούχος και στη συνέχεια, το 1986, έφυγε για τις ΗΠΑ όπου ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στη Φυσιολογία της Άσκησης και της Διατροφής σε επίπεδο Master (Ms) - Διδακτορικού (PhD).

 

Η Διαιτολογία έγινε το πεδίο των επιστημονικών του αναζητήσεων και έτσι συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο (UCSF), όπου εξειδικεύτηκε στην καταπολέμηση της παιδικής και της εφηβικής παχυσαρκίας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του με άριστα. Στη συνέχεια και στο τμήμα Διαιτολογίας του Penn State University εξειδικεύτηκε στη Γηριατρική Διαιτολογία, όπου ολοκλήρωσε, επίσης, τις σπουδές του με άριστα.

 

Συνέχισε δε την επιστημονική του ενημέρωση στο Πρόγραμμα Συνεχούς Εκπαίδευσης του Αmerican Dietetic Association στην Κλινική Διαιτολογία, (συμπλήρωσε 250 ώρες (credit hours) συνεχούς εκπαίδευσης, οι οποίες αφορούν στην Διατροφή για καρδιαγγειακά νοσήματα, για Ζαχαροδιαβήτη, για Νεφροπάθειες, για Πρόληψη του καρκίνου, για την αύξηση και μείωση του βάρους, για την Αθλητική Διατροφή, για το Ανοσοποιητικό σύστημα, για την απεξάρτηση από ουσίες, για την Διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για την Διατροφική υποστήριξη των ασθενών σε κρίσιμο στάδιο και για την Διατροφή αποκλειστικά για τη γυναίκα.

 

Το 1984 διορίστηκε ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήνιο Αθηνών, τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) , στη προπονητική πετοσφαίρισης.

 

Το 1997 επελέγη από το Υπουργείο Παιδείας μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διαιτολογίας-Διατροφής.

 

Από το 1994 έως σήμερα διατελεί εκλεγμένο μέλος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Διαιτολογίας – Διατροφής, καθώς και επαγγελματικό μέλος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθλητιατρικής.

 

Το 2011 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές Master στην Αθλητηϊατρική, στην ιατρική σχολή του Novi Sad στην Σερβία.

 

Το 2013 αναδείχθηκε διδάκτωρ (PhD) αθλητηϊατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο.

 

Έχει διατελέσει επιστημονικός σύμβουλος σε θέματα διατροφής στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA, ANT1, NET, ALFA, με εβδομαδιαίες παρουσιάσεις, ενώ έχει αρθρογραφήσει για θέματα διατροφής, τα τελευταία χρόνια, σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες.

 

Από το 1993 ως και σήμερα είναι επιστημονικός σύμβουλος αθλητών και ομάδων όπως:

 

Ομάδες ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ (9 χρόνια).
Ομάδες Καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ Ολυμπιακός, Δάφνη, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, Πανιώνιος, ΚΑΟΔ, Πανελλήνιος.
Ομάδες Πετοσφαίρισης Εθνική ομάδα (2004 Ολυμπιακούς Αγώνες), ΤΑΚ Παναθηναϊκός, ΤΑΚ Ολυμπιακός, ΤΑΚ Πανελλήνιος (ανδρικό - γυναικείο τμήμα).
Ομάδες Χειροσφαίρισης Πανελλήνιος Α.Ο.

 

Από το 1992 διδάσκει σε σεμινάρια που διοργανώνει η gymnastica για επιμόρφωση καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Φυσιοθεραπείας, Διαιτολόγους, σε όλη την Ελλάδα και σαν ανεξάρτητος επιστημονικός σύμβουλος στo BCH College για θέματα Εργοφυσιολογίας.

 

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της διατροφικής υποστήριξης τα τελευταία 20 χρόνια, όταν η ύπαρξη των διαιτολογικών μονάδων στην Ελλάδα ήταν από ελάχιστη έως μηδενική. Προσπαθήσαμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι από το 1991 που φέραμε το πρώτο φορητό λιπομερη-τή με υπέρηχους από τις ΗΠΑ.

 

Αργότερα εισαγάγαμε από τις ΗΠΑ και πάλι, sticks ανάλυσης ισορροπίας αζώτου (εύρεση από τα ούρα της αποβαλλόμενης ημερήσιας πρωτεΐνης) εξέταση που σπάνια εφαρμοζόταν ακόμη και στα μικροβιολογικά εργαστήρια της χώρας μας το 1990.

 

Αναλύαμε τις διατροφικές συνήθειες με το μοναδικό τότε NUTRITION TRACKER. Αργότερα το 1994 φέραμε τον πρώτο αναλυτή αερίων έμμεσης θερμιδομετρίας (μέτρησης του βασικού μεταβολισμού). Ενώ το 2009 προμηθευτήκαμε το πρώτο 3D BODY ANALYSER (τρισδιάστατης σωματοδομικής απεικόνισης) που είναι ότι πιο σύγ-χρονο σήμερα στην παγκόσμια αγορά.

 

Το κέντρο μας έχουν επισκεφτεί σε αυτά τα 20 χρόνια χιλιάδες άνθρωποι για να χάσουν βάρος, να μειώσουν το λίπος τους, να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα τους ή να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας που άπτονται της διατροφικής τους συμπεριφοράς και μπορούμε με υπερηφάνεια να ισχυριστούμε ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων δικαιώσαμε τις προσδοκίες τους.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ως εταιρεία έχουμε μια πιθανώς παγκόσμια πρωτοτυπία αφού δεν έχουμε δαπανήσει ούτε 1 δραχμή (τότε), ευρώ (σήμερα) για διαφήμιση.

 

Τα άριστα αποτελέσματα που έχουμε, θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη «έξωθεν εικόνα» και αυτά μας κρατούν ζωντανούς σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά εδώ και 20 χρόνια. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται ως σήμερα.

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ

 

Ηλία Ηλιού 84
Ν. Κόσμος - Αθήνα, 11744
Τηλ: 210 9022046
210 9025700
210 9025103
Fax: 210 9025464
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Πέμπτη: 10:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00
Παρασκευή: 10:00 - 14:00

 

 

 

 

Οδηγίες χάρτη
2.png2.png8.png5.png3.png8.png4.png
Today2335
Yesterday2269
This week9754
This month70490
Total2285384

Visitor Info

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Publish modules to the "offcanvs" position.