ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ORTHOPEDICARE

608
http://ola-ygeia.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4050/40001-1527503154.jpg
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -  ORTHOPEDICARE
Διεύθυνση: Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25, Αττική
Τηλέφωνο: 2177075109
Κινητό: 6972311623
Email: kasimatis@orthopedicare.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Δρ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ORTHOPEDICARE, είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών, και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Μαρούσι και στο Νέο Ηράκλειο.

Παρέχει εξειδικευμένη ορθοπαιδική φροντίδα πάνω σε ορθοπαιδικά προβλήματα, είτε πρόκειται για τραυματισμούς είτε για χρόνιες παθήσεις, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητά τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση τόσο των νεότερων, όσο και των καθιερωμένων μεθόδων, με γνώμονα την εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενή. Η ομάδα του orthopedicare απαρτίζεται από έμπειρους ορθοπαιδικούς και αντιμετωπίζεται, σχεδόν, το σύνολο της ορθοπαιδικής, με έμφαση στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων ελάχιστης παρεμβατικότητας και ταχείας ανάρρωσης (αρθροσκόπηση, διαδερμικές τεχνικές, Fast-Track αρθροπλαστική κ.ά.).

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δρ Γεώργιος Β. Κασιμάτης, MD, PhD, FEBOT, FEBHS είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά την ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Η. Λαμπίρη, ολοκλήρωσε τη διατριβή του με «Άριστα» πάνω στη σπονδυλική στήλη και αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Ιατρικής. Εργάστηκε, επίσης, στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων 'Αγλαΐα Κυριακού', υπό τη διεύθυνση του Παιδοορθοπαιδικού Α. Γκιόκα, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία με παιδιά που είχαν ορθοπαιδικά προβλήματα.

Στη συνέχεια, έλαβε υποτροφία από το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο Ορθοπαιδικής "Rizzoli" στη Μπολώνια της Ιταλίας, το οποίο αποτελεί πρότυπο κέντρο αναφοράς για την Ορθοπαιδική και ειδικά για τη Μυοσκελετική Ογκολογία, παγκοσμίως. Εκεί είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει ικανή εμπειρία πάνω στις σπάνιες αυτές παθήσεις και να εξειδικευθεί σε πολύπλοκες επεμβάσεις αποκατάστασης των οστών και των αρθρώσεων από τον καταξιωμένο Καθηγητή Mario Mercuri.

Έπειτα από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις, έγινε μέλος του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (Κ.Ε.Ο.Χ.), ενώ έλαβε και υποτροφία από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.). Ακολούθως, και πάλι κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων, αναγνωρίστηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας (ΕΒΟΤ/UEMS) ως “Fellow of the European Board of Orthopaedics and Traumatology- (FEBOT)” στο Δουβλίνο, Ιρλανδία.

Στη συνέχεια και για μια πενταετία ασχολήθηκε με το ‘Ανω Άκρο - Μικροχειρουργική και το 2012, κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων που διεξήγαγε ο επίσημος φορέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Χειρουργική του Χεριού (FESSH/UEMS) στην Αμβέρσα (Βέλγιο), πιστοποιήθηκε στη Χειρουργική του Χεριού ως “Fellow of the European Board in Hand Surgery- (FEBHS)”. Την πιστοποίηση αυτή κατέχουν ελάχιστοι Έλληνες Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί.

Έχει ασχοληθεί επισταμένα με την άρθρωση του ώμου (κατάγματα, αρθρίτιδες, αρθροπλαστική, αρθροσκόπηση), υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Π. Δημακόπουλου, και έχει δημοσιεύσεις σε έγκριτα σχετικά επιστημονικά περιοδικά, ενώ είναι και τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ώμου - Αγκώνα (SECEC / ESSSE).

Την τελευταία δεκαετία, ο Δρ. Κασιμάτης Γεώργιος, FEBOT, FEBHS συνεργάζεται με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, και αναλαμβάνει περιστατικά αρθροσκοπήσεων και αρθροπλαστικών (γόνατος, ώμου, ισχίου), ασθενείς με προβλήματα χεριού ή ποδιού, παιδιά με ορθοπαιδικά προβλήματα, καθώς και ασθενείς με προβλήματα μυοσκελετικής ογκολογίας.

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Διεύθυνση: Κηφισίας 58, Μαρούσι (σταθμός Προαστιακού), έναντι κτιρίου ΟΤΕ - πίσω από Ιατρικό Αθηνών

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διεύθυνση: Πεύκων 13, Ν. Ηράκλειο (σταθμός ΗΣΑΠ)

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 217 7075109
Κινητό: 6972 311623
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: https://orthopedicare.gr

facebook: https://www.facebook.com/orthopedicare.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/orthopedicare.gr/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/georgios-kasimatis-md-phd-febot-febhs-40b29550/

 

 

ΦΩΤ-061020
061020-061023

Οδηγίες χάρτη